Mi is az a Nuru gél?

Az eredeti Nuru gél az egyik legtisztább és legtermészetesebb gél a világon.

Többek között elfogadja a világ legnagyobb Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyezési hivatala az FDA. A Pittsburgi egyetem kutatóintézetének tesztje alapján, a számtalan vizsgált anyag közül (vízbázisú síkosító), a Nuru gél volt a legbiztonságosabb a hüvelyi hámrétegnek.

A Nuru Gél a normál olajokhoz, síkosítókhoz képest extra tartós, dermatológialiag tesztelt, illatanyag- és színezék mentes, nem ragad és nem hagy foltot. Vízben oldható, szinte minden bőrtípusra alkalmazható, ehető (szájba kis mennyiségben kerülhet, szembe nem). Több mint 25 éve használják teljes biztonsággal az egész világon. 

 

Maga a NURU szó is japánból származik és szabad fordításban azt jelenti: CSÚSZÓS

A Nuruhoz legtöbbször kapcsolt masszázs egy ősi Japán erotikus masszázs forma. Számtalan partnerünk használja a Nuru gél-t, bőre és egészsége védelme érdekében is. Összetétele és tisztasága miatt része lett a mindennapjaiknak is, akár masszázs gélként, akár normál testápolóként használva.

Keresd az eredeti Nuru gél termékeket

Az originalnurugel.eu az "original nuruX plus premium massage gel" hivatalos magyarországi viszonteladója. Mi garantáljuk az utánozhatatlan prémium minőséget, az igazán egyedi élményhez.

Mitől más a Nuru gél?

Az átlagos olajok egy sokszor kellemetlen, ragadós réteget képeznek a bőrön, amit alaposan le kell mosni a használat után. Ha ez nem sikerül, sokszor a ruhát, és az egyéb szöveteket is összefogják. A Nuru gél nem csak hogy nem ragad, nem hagy foltot, de egészséges is.

Különleges összetétel

Az eredeti Nuru gél algából, ásványi és hidratáló anyagokból áll. Regenerálja a bőrt, puhává és sima tapintásúvá teszi. Hidratálja és nyugtatja a bőrt.

nuru gél

Számtalan felhasználási terület

A Nuru gélt nem csak tantra vagy Nuru masszázsra használják, hanem ugyanúgy wellness vagy relax masszázsra is. A Nuru gélt az otthoni felhasználás mellett ajánljuk wellness- vagy erotikus masszázs szalonoknak is, kínáljon ügyfelének eredeti prémium minőséget, egy igazán különleges élményt.

A bőröd legjobb barátja

A Nuru gél mélyen hidratálja a bőrt, amegy puha, friss és egészséges érzetű lesz tőle. Alkalmazható tbőr regenerálására vagy de akár pakolásként használva is. Webshopunkban elérhető a 100ml-es palack is, amit bárhova magaddal vihetsz (akár repülőre is kézipoggyászban). Használd bármikor, például sport előtt vagy akár munka közben is.

Legyen társad az intim helyzetekben

Az eredeti Nuru gél alkalmazható bármilyen masszázshoz, síkosítónak, kölcsönös- vagy akár ön- örömszerzéshez is. Használd a masszázshoz, előjátékhoz vagy szexhez, minden esetben örömöd fogod lelni benne. Síkosítónak is tökéletes válsztás, hiszen tisztasága és összetétele miatt bizonyos szexuális problémák esetén is segítségedre lehet (pl. menopauza, bizonyos gyógyszerek okozta mellékhatások, nem megfelelő előjáték, fájdalmas közösülés, hüvelyszárazság, stb.). Számtalan vizsgált anyag közül (vízbázisú síkosító), a Nuru gél volt a legbiztonságosabb a hüvelyi hámrétegnek.

A Nuru Gél használata könnyű és biztonságos

A Nuru gél használata biztonságos, hiszen pl. ha rossz helyre ömlik, egy törülközővel töröld fel, nem hagy nyomot vagy foltot maga után, ugyanúgy ahogy a bőrödön se. Biztonságos minden bőrtípusra (nagyon érzékeny bőrnél érdemes egy kis felületen tesztelni), az összetevőknek köszönhetően puha és selymeslesz a bőröd. Víz alapú, ezért a tisztításához csak egy kis langyos vízre, és egy száraz törülközőre lesz szükséged. Az különböző termékek javasolt hígítási arányán kívül a Nuru gélt hígíthatod a saját szájízed szerint. 250 ml Nuru gélhez maximum 125 ml vizet adj (a túlhigítás minőségromlást okoz, a gél elveszíti tulajdonságait).

Összetétel

Miért nem 100%-ban természetes a Nuru gél?

Az EU címkézési törvényei alapján szinte lehetetlen 100%-os tisztaságú kozmetikai terméket előállítani. A törvény alapján minden összetevőt "INCI" formátumban kell feltüntetni, ezek között pedig szerepelnek olyan természetes összetevők, melyeknek kémiai nevük van.

Tartalmaz: víz, aloe kivonat, propilén-glikol (**oldószer-nedvesítőszer - *veszélytelennek számít), glicerin (**nedvesítőszer - *veszélytelennek számít, szorbit (**nedvesítőszer- *veszélytelennek számít - túlzott fogyasztása hashajtó hatású)*, PEG-90M (**viszkozitásszabályzó), fucus vesiculosus alga kivonat, ethylhexyglycerin (***bőrjavító anyag - parabén helyett phenoxyethanol-al tartósítószerként használt) és phenoxyethanol (**tartósítószer a víz mikrobiális romlása ellen - bele kerülve irritálhatja a szemet)

Forrás: ***www.kremmania.hu, **www.cosmileeurope.eu, *www.tudatosvasarlo.hu

Első felhasználás előtt kérnénk egy kis bőrfelületen tesztet csinálni!