Milyen egy páros Nuru szeánsz?

Páros Nuru szeánsz, bevezetés az érzékek birodalmába

Az atmoszféra megteremtése

Teremts meghitt hangulatot, hiszen a Nuru csúszka masszázs nem egy mindennapi élmény. Zárd ki a külvilágot és a mindennapok terheit. Kicsit sötétíts be, gyújts gyertyát, állíts be halk, érzéki zenét vagy akár gyújts füstölőt. Kapcsoljátok ki a telefonotokat, igyatok egy finom teát és hangolódjatok egymásra.

A Nuru gél előkészítése

Készítsd elő a Nuru gélt időben a masszázshoz (kb. 250 ml elegendő egy, maximum kettő páros csúszka masszázshoz). Népszerű megoldás, hogy a Nuru gélt tartalmazó palackot, egy forró vízzel (max. 80 fok) teli tálba vagy egy vízforraló tartályába teszik (vigyázz véletlenül se borulhasson rátok a forró víz), így a gél akár egy órán keresztül is meleg marad. Palackjaink egy kattintással lezárhatóak és kinyithatóak, így praktikus és gazdaságos a használatuk.

Közös fürdés vagy zuhanyzás

A Nuru gél a legjobban a nedves bőrfelületen működik. Ez remek alkalom egy erotikus közös fürdőzésre vagy zuhanyzásra, további egymásra hangolódásra. A gél a száraz bőrön hamarabb felszívódik, sűrűbben kell azt pótolni. Minél nedvesebb a bőr, annál tartósabb a hatás.

Hangolódjatok egymásra

Válasszatok ki egy jól hidratáló szappant, mely mindkettőtöknek megfelelő. Az sem baj, ha folyékony szappant használtok, ami jobban habzik mint a normál szappan, valamint könnyebb felvinni a bőrre is. Nem kell kapkodni... leljétek örömötöket benne, ahogy felfedezitek egymást testét. Egy forró zuhany, vagy fürdő amúgy is segít ellazítani az izmokat. Ha pedig végeztetek, csak épphogy! törülközzetek meg, fontos, hogy minél több nedvesség maradjon a bőrötökben.

A masszázs helye

Fontos a megfelelő felület, hogy a Nuru csúszkás masszázs minél élvezetesebb legyen. Lehet ez egy kétszemélyes gumimatrac, de akár az ágyatok is a megfelelő ágyvédő lepedő segítségével. Amennyiben nem kemény felületen használod, javasoljuk a pántos ágyvédő lepedőket, melyek még egy puha matrac vagy tatami esetén is biztosan a helyükön maradnak. Kezdésnek akit masszíroznak lehet arccal lefelé vagy felfelé is, javasolt a "szembenézős" pozitúrát a masszázs végére hagyni. Az elhelyezkedés elött a masszázst végző lassan, játékosan öntsön a testére a felmelegített Nuru gélből, ez már megadja az alaphangulatot.

Kezdődhet a masszázs

Önts a partnered testére is a Nuru gélből, és lassan masszírozd végig azt, hogy mindenhova jusson a gélből. Aki masszíroz az egész testét felhasználva megkezdheti a masszázst. Használhatja a mellét vagy mellkasát, a combját, a lábszárát, a medencéjét, a combját, de még az arcát is... Kövessétek az ösztöneiteket, merüljetek el a az érzésben, adjátok át magatokat a pillanatnak és az érzésnek, ahogy a bő gél ölelésében csúszkál a test a testen. Bármikor cserélhettek is, a lényeg az élvezet, a szertartás, minden csak rajtatok áll... Legyetek türelmesek magatokhoz és egymáshoz, játszatok! 

Figyelmeztetések

A Nuru gél nem fogamzásgátló, nem tartalmaz semmilyen spermicid anyagot. Első használat előtt teszteld magadon egy kis bőrfelületen. Amennyiben irritációt vagy kellemetlen érzést tapasztalsz, ne használd a Nuru gélt. Szembe és fülbe ne kerüljön, gyermekektől tarts távol. Ne használd amennyiben a Nuru gél csomagolásán sérülést látsz. Optimális tárolás: 2-4 fok, sötét helyen (pl. hűtő). Vigyázz, a Nuru gél nagyon csúszik, használat uánt érdemes alaposan feltakarítani, balesetmegelőzési okokból. Szájba kerülhet, de ne nyeld le közvetlenül. Kozmetikai használatra tesztelve. Normál lepedőn nem javasolt megkezdeni a masszászt, mivel az átengedheti a Nuru gélt, és nem csak a megfelelő síkosságot nem tudjuk elérni, de kárt tehetünk a matracban is. Keresd az eredeti Nuru gél termékeket, a garantált prémium minőség és a megbízhatóság miatt. A bizonytalan helyről beszerzett Nuru gél bőrirritációhoz, fertőzésekhez is vezethet, vigyázz az egészségedre / egészségetekre!