Vásárlóink véleménye a Nuru gélről

Minden vélemény fontos számunkra. A Nuru gélről és rólunk is.

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 5 év során, az első Nuru gél kapszula eladása óta, egy esetben sem érkezett panasz. Termékeinkre illetve ránk se. Ehhez persze mi magunkban kevesek lettünk volna, kedves vásárlóink is hozzájárultak, amiért nem győzünk ezúton is hálásak lenni. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem voltak megoldandó helyzetek, ezeket viszont közösen megoldottuk. Vágyunk, hogy ez így maradjon a jövőben is!

 

"G.Karolina - A rendelésemet követően pár napon belül megérkezett a csomag. Ahogy ígérték, a feladóról nem lehet megállapítani mi van a csomagban, valóban diszkét a megoldás. A Nuru gélt, illetve a Nuru masszázst már rég óta szerettem volna kipróbálni. Szerencsére elég sok ötletet és techinkát tudtam ellesni az internetről. A Nuru gél fantasztikus, úgy csúszik, mint még semmi eddig. A masszázsba pedig hamarabb belejöttem mint gondoltam. Igazi élmény!"

 

"V. Katalin - Sok vendégem kér tőlem csúszka masszázst, de sajnos nem találtam olyan olajat amit napi többszöri használat mellett is bír a bőröm. Amíg meg nem ismertem a Nuru gélt! A vendégeim is elégedettek, mert a masszázs után könnyű lemosni, nem hagy nyomot, foltot vagy illatot maga után. A legdiszkrétebb és a legpraktikusabb megoldás mindenki nyer vele."

 

"W. Anna - Ez a csomagautomatás megoldás nagyon tetszik! A több mint 200 választható automata közül hamar megaláltam a hozzám legközelebbit. Tényleg pillanatok alatt, diszkréten tudtam átvenni a Nuru gélem. Sokszor vártam már felesleges órákig a futárra, aztán persze mindig a legrosszabbkor jött... Most akkor mentem érte amikor én akartam. Első alkalommal utánvéttel kértem a csomagom, de most már előre fizetem kártyával, így az átvételkor azzal sem kell foglalkoznom."

 

"L. Péter - SOS kellett a Nuru gél! Telefonon egyeztettünk a dél-budai személyes átvételt. Ezt követően gyorsan, regisztráció nélkül is le tudtam adni a rendelésem. A csomag már aznap délután nálam volt, köszönöm a gyorsaságot és a diszkréciót! A Nuru gél nem csak az éjszakáim, a mindennapjaim része is lett, a 100 ml-es palackban pedig bárhova magammal vihetem."

 

"H. Gabriella - Imádom a Nuru gélt, függő lettem! A legjobb síkosító amivel valaha találkoztam. A Nuru gél óvszer kompatibilis, víz alapú, nem ragad, nem hagy foltot és 98%-ban természetes összetevőkből áll! Mi kell még?! A webshopban a Nuru pontjaim egyre csak gyűlnek, tetszik, hogy bármire levásárolhatom majd, akár a következő rendelésemkor!"