HÍREK

CSOMAGKÜLDŐ.HU TÖBB MINT 5900 ÁTVÉTELI PONT

2021.01.03 23:33
CSOMAGKÜLDŐ.HU TÖBB MINT 5900 ÁTVÉTELI PONT

A webáruházból rendelt terméket akár már másnap átveheted az általad választott átvevőhelyen.

 

"Kényelmesen, ahol a leginkább megfelel... kiterjedt 5949 átvevőhely hálózattal."

www.csomagkuldo.hu

.

.

.

Mi a Csomagküldő?

A Csomagküldő.hu egy profi csomagküldő hálózat, mely Közép-Európában több tízezer, míg Magyarországon több ezer átvevőhellyel rendelkezik. Több mint 28 000 hazai webáruház termékeit szálltja. A csomagokat általában másnapra kézbesíti. Akkor veszed át amikor Neked megfelel, mindössze pár másodperc alatt

 

Csomagküldő hálózat 

A Csomagküldő.hu működése az átvevőhelyek kiterjedt hálózatán alapul. Az átvevőhelyek minden esetben helyi üzletek, boltok – például a legközelebbi benzinkút, számítógépüzlet vagy műszaki bolt, kozmetikai szalon, papírbolt, horgászbolt, élelmiszer üzlet, stb… Ennek a rendszernek köszönhetően nem kell otthon várnod, hogy mikor hív a futár. Kérd a csomagodat a hozzád legközelebb eső Csomagküldő.hu átvevőpontra, ahol a kiszállított csomag 7 napig megvár. Ha nem tudod ezen időszak alatt felvenni a csomagot, az interneten 21 napig ingyenesen meghosszabbíthatod a tárolást. Természetesen a Csomagküldő.hu házhozszállítási szolgáltatást is kínál.

 

Mik a Csomagküldő.hu előnyei?
– Egyszerű csomag-nyomkövetés
– Egy jelszóval átvehető a csomag
– Kibontható és ellenőrizhető a csomag átvételkor
– Akár 21 napig is megőrzésre kerül a csomag az átvevőhelyen
– Kedvező ár

 

Hogyan működik a Csomagküldő.hu?
1) A szállítási módnál válaszd a Csomagküldőt.
2) Ha átadjuk a csomagodat a Csomagküldő.hu-nak értesítést küldünk neked.
3) Amit megérkezik az átvevőhelyre a csomagod a Csomagküldő.hu SMS-ben és eMail-ben is értesít téged.
4) Az SMS-ben és az eMail-ben is küldenek neked egy egyedi jelszót. Ezt kell bemondanod az átvevőhelyen.
5) Máris nálad a csomag – boldogság! :D

 

Kényelem

A csomag felvételével mást is megbízhatsz, mivel az átvételi jogot a jelszóval kell igazolni. Ha 7 napon belül nem tudod felvenni az árut, egy válasz SMS-ben vagy a csomagkövetőn keresztül 21 napra meghosszabbíthatod a tárolási időt.

 

Hol ellenőrizhetem, hogy hol van a csomagom?

A Csomagküldő.hu modern csomagkövetési szolgáltatásnak köszönhetően gyorsan megtudhatod, hogy csomagod éppen hol van és mikor érkezik meg. Egyszerűen csak add meg a csomagszámot az alábbi linken, ami egy Z betűvel kezdődő, kilencjegyű számsor: https://tracking.packeta.com/hu/tracking/search (kiküldtük neked eMail-ben)

Ha van kérdésem a csomagommal kapcsolatban kit kereshetek?

Hívd a Csomagküldő.hu ügyfélszolgálatát, mely elérhetőségeit itt találod meg: https://www.csomagkuldo.hu/maganszemelyeknek/kapcsolat Esetleg vedd fel velük a kapcsolatot a weboldalukon és a Facebook oldalukon található Packetabot (chatbot) segítségével.