HÍREK

100% DISZKRÉT ÉS BIZTONSÁGOS CSOMAGKÜLDÉS

2020.12.04 07:42
100% DISZKRÉT ÉS BIZTONSÁGOS CSOMAGKÜLDÉS

Mi a legbiztonságosabb és legdiszkrétebb módja a csomagátvételnek? Természetesen a csomagautomaták.

 

"Egyszerű. Rugalmas. Környezettudatos. Érintkezésmentes."

www.foxpost.hu , www.posta.hu

.

.

.

Hogy lehet diszkrét egy küldemény?

Külön figyelmet fordítunk rá, hogy sem a csomagok kinézete, sem az azon szereplő postai etiketten szereplő adatokból sem lehet következtetni a küldemény tartalmára.

 

Hogy lehet diszkrét az átvétel?

Amennyiben csomagautomatába kéred a rendelésed. Küldeményed egyszerűen és gyorsan átveheted, szó szerint csak néhány gombnyomással. Az automatizált megoldás révén emberi kontaktus nélkül veheted át csomagodat, amit ha úgy kényelmes előre is, de akár átvételkor is kifizethetsz (bankkártyával).

 

Csomagautomata?

Magyarországon öt piaci szereplő együttesen csaknem 350 csomagautomatával és azokon mintegy 30 ezer rekesszel rendelkezik Magyarországon, a járvány hatására a házhoz szállítástól még inkább a csomagpontokra terelődött a forgalom.

 

Nuru Gél Magyarország csomagautomata partnerek

Minden második magyarországi elérhető csomagautomatába el tudjuk küldeni a rendelésed. Keresd meg a Hozzád legközelebbit.

 

Magyar Posta csomagautomaták 50+

Több mint 50 csomagautomatához országszerte (bevásárlóközpontoknál, forgalmas helyeken), a nap 24 órájában hozzáférhetsz.

 

Foxpost csomagautomaták 150+

Országosan több mint 150 Foxpost csomagautomata áll rendelkezésre, ez a szám pedig szinte hónapról hónapra növekszik. A Foxpost csomagautomaták telítettségét már online is tudod ellenőrizni. Kérd zöld (nem telített) automatába a csomagod, mi pedig zöld automatában fogjuk feladni. Így less villámgyors a csomagküldés.