HÍREK

BARION ONLINE KÁRTYÁS FIZETÉS

2020.12.10 12:57
BARION ONLINE KÁRTYÁS FIZETÉS

Okos és biztonságos online fizetés több mint 8000 webáruházban és ingyenes pénzküldés, 24/7.

 

"Több mint 2.500.000 Barion ügyfél, több mint 8.000 Barion kereskedő."

www.barion.com/hu

.

.

.

Mindenki szereti a Bariont

 

Így működik

A Barion tárca webböngészőben és okostelefonon is elérhető.

 

A Barionnal elképesztő élmény a vásárlás!

Barion tárcáddal egy egyszerű jelszó megadásával fizethetsz, és még az egyenleget is kiválaszthatod.

 

Tartsd számon vásárlásaidat

Mindig, minden Barion tárcás fizetésedet ellenőrizheted, beleértve az egyes tranzakciók alkalmával vásárolt tételeket is.

 

Kártyád biztonságban van

Ha hozzáadod hitel- vagy bankkártyádat a Barion tárcádhoz, anélkül fizethetsz vele, hogy minden alkalommal meg kellene adnod a kártyaadataidat. Így sokkal egyszerűbb és biztonságosabb.

 

Ismétlődő fizetések egy kattintással

A webáruházak akár előfizetést és havi alapú szolgáltatásokat biztosíthatnak számodra, vagy egyszerűen lehetővé teszik, hogy egy kattintással fizess. Többé nem kell minden egyes alkalommal végigmenned a teljes fizetési folyamaton!

 

Barion Pixel és az adatvédelem

A csalás elleni védelem nem csak a Barion, hanem minden partnerünk és felhasználónk jogos érdeke. Az ehhez történő adatgyűjtés ezért minden elfogadóhely létesítésének feltétele. A csalás elleni adatgyűjtéskor a felhasználó tájékoztatása kötelező, ugyanakkor hozzájárulására nincs szükség.

 

Barion Pixel és az információk biztonsága

A Barion Pixel az adatokat zárt rendszerben gyűjti, megfelelően titkosítja és kiemelt biztonságú rendszerekben tárolja, annak érdekében, hogy illetéktelenekhez ne kerülhessen ki semmilyen adat.

Az adatokat, amelyeket a webáruházad látogatóiról a hozzájárulásukkal gyűjtünk, összekeverjük sok más adattal, így nem visszakövethető, hogy honnan származik, ezért garantáljuk, hogy a versenytársak nem képesek látni senki forgalmát vagy felhasználóit.