HÍREK

ÉLŐ CHAT - AZONNAL VÁLASZOLUNK!

2021.01.31 08:33
ÉLŐ CHAT - AZONNAL VÁLASZOLUNK!

A Nuru élő chat támogatja, hogy minél gyorsabban választ kapj esetleges kérdéseidre.

 

"Megoldásunk megfelel az adatvédelmi és GDPR irányelveknek."

www.smartsupp.com

.

.

.

Számunkra kiemelten fontos látogatóink biztonsága!

A Smartsupp chat megfelel a GDPR-nak. Ez azt jelenti, hogy teljesen törvényes a Smartsupp használata az Európai Unióban vagy bármely más országban.

Hogyan védi a Smartsupp a személyes adatokat?

A Smartsupp a legújabb ipari szabványok és biztonsági intézkedések felhasználásával védi a személyes információkat. SSL / TLS titkosítást használ, és biztonságos https protokollon fut.

Azonnali válaszadás

A Nuru élő chat legnagyobb előnye az azonnali válaszadás. Elérhetőek vagyunk telefonon és e-mailben is, a chat funkcióval azokra az látogatókra gondolunk, akik nem szeretnek szóban kommunikálni, mégis igényük van az élő kapcsolatra. Az élő chat ezeket a problémákat küszöböli ki, írásban lehet kommunikálni, és gyakran előbb érkezik a válasz, mint egy telefonhívás esetén.

Diszkrét

A Nuru élő chat esetén pillanatokon belül fel tudod venni a kapcsolatot velünk, anélkül, hogy telefonálnod kellene, vagy akár az e-mail címedet meg kellene osztanod egy ismeretlen céggel.

0-24

Nem határoztunk meg chat nyitvatartást, hiszen miért ne lehetne kérdésed akár este tíz órakor? Kérdezz bátran bármikor, a késő éjszakai és hajnali órákat leszámítva az esetek 95%-ban elérhetőek vagyunk.

Kérdezd szakértőinket

Nem ismered a Nuru gélt? Felmerült egy kérdés Benned, amire nem találtál választ az oldalunkon? Segítünk! Kérdezhetsz minket akár a Nuru csúszka masszázsról, a Nuru gél csomagajánlatokról, az ágyvédő lepedőkről, a szállítási és fizetési módokról, bármilyen témában szívesen adunk tájékoztatást.

Masszőzként, masszőrként vagy terapeutaként használnád a Nuru gélt?

Kínáld a prémium Nuru masszázst, a csúszka masszázs legmagasabb szintjét! Emelkedj ki a konkurenseid közül egy prémium termékkel és a hozzá kapcsolódó szolgáltatással. Élő chat-en is szívesen beszélgetünk Veled erről, kérdezz bátran, akár már most!